Leapșă primită de la Carmen.
 
 Reguli:
 1. Adaugă un link către persoana care te-a nominalizat.
 2. Răspunde la cele 11 întrebări fomulate de persoana care te-a nominalizat.
 3. Nominalizează la rândul tău 11 persoane și formulează 11 întrebări pentru ele.
 4. Nu poți nominaliza persoana care te-a nominalizat.
 5. Anunță nominalizații printr-un comentariu pe blogul lor.
 
  
 Întrebările sunt următoarele: 
 

1. Care este ultima carte citită? Am terminat acum 2 zile „Tatăl celuilalt copil” de Parinoush Saniee. Am ales cartea mai mult pentru autoare, citisem „Cel care mă așteaptă” anul trecut și îmi plăcuse tare mult. Mi-a plăcut și „Tatăl celuilalt copil”, e o carte pe care o citești dintr-o răsuflare, eu în câteva zile am terminat-o.
 
2. Ceai sau cafea? Cafea cu lapte în fiecare dimineață, am mai scris că fără ea nu gândesc limpede, ceai în restul zilei, mai ales în ultima perioadă, de când am mai renunțat la băuturile carbogazoase.

3. Ai tatuaje? Ți-ar place să-ți faci? M-a tentat la un momentdat un tatuaj pe spate, dar am renunțat la idee. Acum nu cred că mi-aș mai face… 

4. Ce melodie te obsedează în momentul actual? Sinceră să fiu de ceva vreme se întâmplă ceva ciudat cu mine: nu mai ascult muzică, îmi place liniștea. Mai deschid televizorul pe MTV din când în când, dar mă plictisesc repede și schimb, prefer mai degrabă să aud vorbărie. Totuși foarte rar, când mă lovește brusc sunetul muzicii, ascult ABBA. Îmi plac la nebunie! Deși oamenii ăia au încetat să mai cânte cu un an înainte să mă nasc eu, muzica lor, pe lângă faptul că este grozavă, e singura care mă relaxează.

5. Unde ai vrea să călătorești anul acesta? La fel cum spunea Carmen, aș putea scrie un roman despre asta. Aș merge și pe lună dacă ar fi posibil și dacă aș avea bani. Întrebarea ar fi mai degrabă unde n-aș merge?! Nu știu încă cum o să fie anul ăsta, cum o să stăm cu timpul liber, cu banii, cu prioritățile, dar în afară de ieșiri scurte pe ici pe colo, mai aproape, sau mai departe de casă, aș vrea să merg o săptămâna în România, că mi-e puțin dor, recunosc, iar apoi în vară, undeva, într-un loc unde să fie munte+mare+activitati faine de făcut, gen plimbări prin sate simpatice+scufundări+canoe+echitație etc. De vreo câțiva ani tot ne gândim la Corsica, poate anul ăsta se materializează, poate alegem alt loc, nu știu, să vedem.

6. Ce hobby-uri / pasiuni interesante ai? Păi, cred că majoritatea știți deja…munte, fotografie, filme, plimbări. Hai să vă zic ceva ce nu știți! Îmi place să cos, să fac, sau să modific haine, chiar dacă am cam renunțat la obiceiul ăsta un pic în ultima vreme. Dar mă gândesc serios să mă reapuc. N-oi ajunge și eu vreo Coco Chanel?!

7. Ce seriale urmărești? Deși urmăresc multe filme artistice, cu serialele sunt pe din afară și nu știu exact de ce, poate pentru că n-am răbdare suficientă. Totuși în ultimii ani singurul serial care m-a prins și pe care îl aștept și anul ăsta este Game of Thrones.

8. Ce piesă vestimentară ai purtat des până acum? Jeanși, clar, deși mereu mă gândesc să-i mai las deoparte pentru ținute mai feminine. Și deși îmi cumpăr frecvent rochițe și fustițe, în viața de zi cu zi tot la blugi mă intoc. Sunt așa de practici și comozi!!!

9. De la 1 la 10, cam cât de ordonată ești ca persoană? Nu știu ce să zic, nu sunt chiar maniacă, mi-aș da un 8. 

10. Ce mâncare îți place? Ar fi mai bine ce mâncare nu-mi place… Îmi plac și îmi dispalc multe și îmi schimb gusturile frecvent, de uneori și eu însămi mă mir de mine. De exemplu mai nou m-am îndrăgostit de stridii, deși până acum o lună nici nu vream să le văd. Cu toate astea sarmalele în varză murată, ciorba acrită cu borș și Crispy Strips de la KFC tind să cred că vor rămâne mereu preferatele mele.  

11. Trei celebrități cu care ai lua cina? Coco Chanel (poate m-ar ajuta cu câteva sfaturi). Alții…hmmm, habar nu am acum pe moment. Poate pare ciudat, dar cred că mi-ar plăcea să beau o cafea cu Maria Antoaneta la Versailles.
Mulțumesc Carmen pentru nominalizare, dau mai departe leapșa tuturor celor care vor s-o preia. Știu că mulți dintre voi, dintre cei care veți citi, nu preluați lepșe de obicei, dar totuși mi-ar plăcea să citesc răspunsurile la aceleași întrebări, la: Minnie, Bia, Nice, Coco, Elly, Ile, Tina, Alicee. Mai sunt și alții, dar cum tema lepșei nu se potrivește profilului blogului (mă refer aici la cei care scriu cu precădere despre călătorii), nu insist. Însă nimic nu vă oprește să răspundeți printr-un comentariu.
 

 Vă pup și să aveți un weekend excelent!  

Etichete: