Am primi zilele trecute de la Bia o leapsa: trebuie sa descriu o vacanta in nici mai mult, nici mai putin, de trei fotografii. Nu e chiar simplu, m-am tot gandit, razgandit si am ales pana la urma ceva special pentru mine. O vacanta simpla, fara pretentii sau exigente, cu multa liniste si iubire, doar cu mine si El, pe Muntele cu ceva zapada….vacanta perfecta. Asa ca, fara prea multe cuvinte, fara povesti, fara impresii, nu va spun decat ca ….
Nu mi-ar ajunge o viata intreaga sa stau asa, tolanita in zapada…. 

 Sa ma uit in stanga si sa vad asta…. …si in dreapta sa vad astalalta….

Daca stau sa ma gandesc mai bine, cam asa arata pentru mine vacanta ideala. Desigur ca imi plac orasele, imi place sa descopar locuri noi si sa vizitez, sa ma plimb. Insa muntele…..Muntele, ramane preferatul meu. Chiar si asa, acum, departe de mine si cu intalniri mai rare, este inca prezent in inima mea. Chiar daca nu ii mai bat cararile cu piciorul la fel de des, i le bat cu sufletul neincetat, in fiecare moment. Ma hranesc cu planuri de drumetii viitoare, cu fotografii pe care le rasfoiesc adesea cu lacomie si cu povestile celorlalti. Pozele sunt facute in februarie 2010, in Bucegi, pe
traseul Piatra Arsa- Hotel Pestera (marcaj banda rosie, timp 2h1/2), fix
de Sfantul Valentin.
Pentru ca doar acolo sus, deasupra tuturor celor prea firesti si obisnuite, doar incaltata in bocanci si cu un ruscac in spate, cu El de mana, doar inconjurati de creste si pe creste, ma simt libera, ma simt mai fericita, ma simt cu adevarat….eu insami.

Dau leapsa mai departe tuturor celor care vor sa o preia si sa prezinte o vacanta in trei fotografii si atat. 
Va pup!
Etichete: ,