Nu prea stiu ce sa mai scriu aici pe blog. Uneori am multe de spus, alteori bat campii, ca acum, de exemplu. O sa spun totusi ca ma bucur ca a venit…vara (la mine). E suficient de cald afara cat sa stau in tricou si in sandale…hai balerini si piciorul gol :). Am avut cateva iesiri la iarba verde si vor ai urma si altele. Stiti doar ca imi plac. Verdeata, un gratarel, o bere rece, un cort si niste saci de dormit, leneveala la soare ziua, inumarat stele noaptea si gata uichendul perfect pentru mine.Mi-e putin cam dor de munte si ma cam mananca talpile de o drumetie din aia faina, dar mai astept putin. Am gasit un masiv muntos ceva mai aproape de Tours, Masivul Central Francez, mai exact Massif du Stancy, mai mult deal  decat munte, undeva la 1800 si ceva de metrii, dar e bun si ala. Cand spun mai aproape de Tours, ma refer la cei 450 km care sunt pana acolo, ca pana la Alpii sunt vreo 750 :((. Am descoperit ca pana si Londra este mai aproape de mine decat Mont Blanc-ul. Bine ca am oceanul aproape, ca oricum n-am ce face cu el. Deci, dupa cum se observa, azi m-am indeletnicit cu masurarea distanetlor intre orase.

Apoi, mi s-a pus pata pe vizitat o tara care pana acum nu era in lista mea de vizitat: Germania. Am vazut la un momentdat pe net poza asta ,cu Castelul Hohenzollern si am zis „woooow, trebuie sa ajung acolo!”. Nu ar fi chiar atat de departe de mine, vreo 800 de km (deci, ce vorbeam mai sus, cam cat pana in Alpi) si e undeva pe langa Stuttgart, la cam 80 km. Studiind mai bine problema, am descoperit o multime de obiective turistice prin zona cu pricina, in special orasele medievale, cu stradute inguste si flori la ferestre, castele, cetati, chiar si Izvorul Dunarii.  Buuun, deci am stabilit: next stop Germany! Cand? Nu stiu, sa vedem. Tot „stand de vorba” cu batranul Google, am trecut putin, virtual vorbind, si prin Strasbourg, mai exact prin cartierul Petit France si brusc a devenit locul meu preferat din Franta asta mare. Este incredibil de frumos! Bine, despre ce este de vazut in Franta nu are rost sa vorbim, sa insiram si sa intram in polemici. Ce nu e de vazut in aceasta tara?!  Planuri sunt multe, timp si finante sa fie.

Daca stau sa ma gandesc ce as vrea sa vad, as putea scrie un blog intreg, la fel ca si despre filme, dar ma opresc aici.  In alta ordine de idei, pana sa plec la Stuttgart, am pozat cateva floricele, in parcul de vis-a vis, pe care vreau sa vi le arat si voua. Mie una imi plac! Voua nu?

Etichete: , , , ,