La mulți ani! 
 … vă spun și eu cu nițică întârziere :). Să aveți un An Nou minunat, cu multe bucurii, fericire, sănătate și tot ce vă mai doriți voi! Să fie plin de călătorii frumoase, de momente inedite alături de cei dragi vouă și să ne citim cu bine și în 2014. Am lipsit ceva de pe blog, nu-i așa? Da, am luat o pauză de la online în ultima perioadă… Dar asta nu înseamnă că n-am mai aruncat câte un ochi pe la blogurile voastre, pe la al meu, semn că blogosfera m-a cam prins și ca nu aș mai rezista mult departe de ea. Sper că ați petrecut sărbători frumoase, că v-ați distrat, că ați mâncat bunătăți și ați băut cu măsură și mai sper că Moșul a fost darnic și v-a adus cadouri frumoase. Am văzut că unii dintre voi v-ați și plimbat în această perioadă, abia aștept să vă citesc poveștile pe larg. 

Și eu am petrecut sărbători faine, chiar m-a prins bine de tot spiritul lor, acesta fiind de fapt și motivul absenței de pe blog. La început a fost Crăciunul… cumpărături, pregătiri, cadouri. Am petrecut seara de Ajun în familie, am desfăcut fiecare darurile primite, am mâncat bucate românești, ne-am amuzat. Pe 25 ne-am odihnit, ca a doua zi să pornim la drum. Am început prin a-mi face  damblaua să vizitez Strasbourgul în perioada târgului de Crăciun și mi-a plăcut foarte mult, atât orașul în sine cât și târgurile (că sunt mai multe!), după care am pornit spre Alpi, unde timp de 7 zile am bătut potecile în lung și-n lat, până am făcut bătături la toate degetele de la picioare, potolindu-mi un pic dorul de munte și de zăpadă. 
O să vă povestesc eu despre toate în curând, că momentan iar sunt ocupată, de data asta cu munca. N-oi face eu bilanțuri în viața personală, dar fac de nevoie în cea profesională. Așa că vă rog să aveți puțintică răbdare. E timp pentru toate, până la urmă anul abia a început.  
 
 Vă pup!
 
 PS: La mulți ani celor care-și serbează onomastica astăzi!
Etichete: