Leapșa aceasta am primit-o de la Aliceee la inițiativa celor de la Giftland. Dacă va fi să câștig, cadoul o să vi-l ofer vouă, cititorilor, așa că țineți-mi pumnii.
   

Deci să purcedem…


1. Care sărbătoare vă place mai mult: Sfântul Andrei, Ziua Națională, Sfântul Nicolae, Crăciunul sau Revelionul?
 
 Îmi plac toate, orice sărbătoare este binevenită. Îmi place Sfântul Andrei că este onomastica soțului, îmi place Ziua Națională că sunt totuși încă româncă, îmi place să îmi pun cizmele la ușă și să găsesc cadouri în ele de la Moșul Nicolae, ador micile petreceri cu pietenii de Revelion, dar cel mai tare tot Crăciunul îmi place pentru atmosfera sa magică. 

2. Enumerați 3 activități preferate de sărbători.
   
Îmi place în primul rând să mănânc mâncăruri tradiționale. Nu știu alții cum sunt, dar vă spun cu mâna pe inimă că pentru mine nu există ceva mai bun decât sarmalele. Le iubesc, le ador! Îmi plac de fapt toate preparatele culinare ce se gătesc de obicei la noi, la români, în preajma Crăciunului. Ah, mirosurile lor și gustul, deja îmi plouă în gură! Apoi îmi place să ofer cadouri celor dragi. Nu mă încânta neapărat să alerg prin magazine, dar bucuria de a dărui e mare. Apoi ador să împodobesc bradul, este o activitate unică și prețioasă, ador să decorez casa, să merg la târguri de Crăciun…hai că am enumerat mai mult de trei.

3. Ce cadouri vă place să oferiți celor dragi? Ce cadouri ați alege de pe Giftland?
 
 Păi depinde de persoană, de ce știu că îi place, sau are nevoie, de cât de bine îl cunosc și cât de apropiat îmi este. În general ofer jucării pentru copii, cosmetice și parfumuri, chestii haioase pentru amicii care știu că gustă astfel de glume, cărți, obiecte vestimentare, bijuterii, etc. Depinde. De pe giftland aș alege cu siguranță niște cadori personalizate pentru prieteni.

4. Unde vă place să petreceți Crăciunul? Dar Revelionul?
 
 
Crăciunul îl petrec de obicei acasă, cu familia, sau la părinți sau rude. Mi se pare o sărbătoare de petrecut în familie, dar acum depinde firește de gusturile fiecăruia. Revelionul îl petrec de obicei cu prietenii. Ador micile petreceri simpatice pline de voie bună, nimic pretențios sau extravagant. De preferat este să fie undeva la munte, într-o cabană unde să ardă focul, cu multă zăpada și vin fiert. 

5. Care este wishlist-ul vostru pentru această iarnă?
   
Păi.. în afară de sărbători liniștite alături de cei dragi, cu sănătate și bucurii, îmi doresc o mini-vacanță la munte după Revelion, cu ceva drumeții, plus zăpada și vinul fiert de mai sus. De fapt când mă gândesc la crestele alea înzăpezite, parcă uit și de sărbători!


 Vouă cum vă plac sărbătorile de iarnă? 

Etichete: ,