… pentru că îmi doream de multă vreme să o fac, dar nu am găsit timpul și dispoziția să mă apuc de treabă. Insă săptămâna asta am zis acum ori niciodată, așa că iată, este online, este asta care este și sper să vă placă :). 
Nu sunt 100% mulțumită, dar probabil nu o să fiu niciodată 100% mulțumită de o temă de blog nici dacă aș crea eu una cap-coadă. Insă cum nu-s de meserie programator, tre’ să mă mulțumesc cu ce fac alții, eventual să mai bibilesc atât cât mă duce capul. De ce schimbare probabil că vă întrebați?

In primul rând voiam o temă ceva mai curată, cu scris negru pe fond alb, fără prea multe culori sau briz-brizuri, în care fotografiile să se vadă mari, atât în varianta rezumat, pe prima pagină, cât și în corpul postării. Tema veche avea un handicap în ceea ce privește pozele, se afișau prea mici, iar dacă le măream apăreau un pic distorsionate. Mai voiam de la noua temă să fie simplă, simpatică, cu o căsuță de about the author în dreapta, unde să-mi pun moaca într-un cerc, cu un drop down menu care să-mi permită să ordonez postările după categorii, cu un singur sidebar în dreapta și un footer pe trei coloane. 

Mi-a plăcut tema acesta, Charm se numește. După instalare am mai coafat-o un pic, urmează să mai lucrez la ea zilele următoare, sper să ajung la un rezultat satisfăcător. Nu am de gând nici să mă complic prea tare, până la urmă blogul acesta este doar un hobby, scriu de plăcere, nu câștig bani cu el, așa că investiția este de preferat să rămână minimă. Nu o să vă întreb acum dacă vă place, pentru că știți cum este, fiecare cu gusturile lui, mai ales la design și culori. 
Dar o să vă rog totuși să vă spuneți părerea, mai ales în ceea ce privește partea practică, utilitatea, ce ați adăuga voi, ce ați scoate și mai ales dacă găsiți ceva ce nu funcționează cum trebuie :). Vă mulțumesc anticipat. 
Să ne citim cu bine!
Etichete: ,