Nu știu dacă a venit cu adevărat primăvara în Tours, dar de multe ori așa am impresia. Vremea este destul de însorită, nu foarte rece, iar de zăpada nici nu poate fi vorba. Cel puțin momentan, că anul trecut a nins în februarie. O zi! O zi a nins și tot atât a ținut și zăpada… Până una-alta, ca să mai scot ochii din calculator, ieri pe seară am ieșit la o plimbare pe malul Loarei, cu tot cu aparat de fotografiat. N-am găsit mare lucru, de fapt nici nu știu la ce m-aș fi așteptat, dar cel puțin noi am luat o gură de aer proaspăt, iar Azorel a făcut o plimbare pe cinste.


Zic de scos ochii din calculator, pentru că momentan  îmi ocup timpul liber făcând selecții de poze. Nu vă grăbiți să mă felicitați, nu s-a oferit nimeni să-mi ofere vreo sumă fabuloasă pentru ele :)); fac selecții de poze cu moacele noastre, ca să le pun pe hârtie, într-un album. În fine, mai multe albume, altfel mi-ar trebui unul imens pentru câte am făcut de-a lungul timpului. Ca să fiu mai clară, până acum eu nu mi-am scos niciodată pozele pe hârtie, cu excepția celor făcute pe vremea când nu exista fotografie digitală. De fiecare dată, după ce le descărcăm de pe aparat, le trânteam într-un dosar care rămânea uitat pe undeva prin străfundurile hard-disk-ului; unele dintre ele le-am editat și le-am aranjat în dosare separate, în speță cele pe care le-am urcat pe g+ și le-am inserat în articolele de pe blog. Însă restul au rămas uitate. Așa că m-am hotărât să le scot pe toate e la naftalină, iar pe cele mai bune să le scot pe hârtie. Probabil că deja cunoașteți albumele acelea, cu poze direct tipărite, ca niște cărți… Am găsit un site, unde îți alegi tipul de album dorit, îți aranjezi tu pozele, câte 1,2,3 etc pe pagină, sub diferite formate, plătești și îl primești acasă. Cool!
Și uite-așa, de vreo câteva zile am început să scormonesc și să fac dosare cu poze, pe ani. Nu știu încă dacă o să le tipăresc pe toate, că devine cam costisitor, dar pentru început voi comanda un album, cel mai probabil cu fotografiile de anul trecut, să văd ce iese. Când zic fotografiile de anul trecut, mă refer cu cele în care apar fețele noastre, că dacă stau să le scot și pe restul, nu numai că dau faliment, dar nici nu am prea mult loc pe rafturi să le stochez. E mai bine pentru ele să rămâna în albumele de pe g+. Așa că urați-mi noroc!  
Apropo, voi vă tipăriți pozele?
 
 
Săptămână excelentă tuturor!
Etichete: , ,