1 Martie. A venit intr-un final, cel putin teoretic, primavara. Pentru ca practic, afara este un ger de crapa pietrele. Daca n-ai sti, ai avea clar impresia ca este mijlocul iernii. Ce bine-ar fi intr-un fel! Ar veni din nou vacanta. Dar nu vine, asa ca sa nu mai visam. Da, clima se pare este in curs de schimbare. Anotimpurile au cam luat-o razna. Eu astept cu nerbdare sa se incalzeasca. Nu imi place frigul deloc, iar iarna aceasta am tot avut parte de el. Bine, nu-mi place nici canicula, dar oricum prefer sa fie cald. Am si racit de cateva ori si sunt convinsa ca voi mai raci pana spre vara. Imi place iarna, nu zic ca nu. Dar 2 saptamani ar fi suficienta. Si sa fiu undeva la munte, zapda pufoasa multa in jur, o cabana, niste lemnele sa trosneasca in soba. Nu in Bucuresti, nu la serviciu.


Nu pot spune ca am prea multe ganduri despre primavara. In afara de faptul ca se incalzeste vremea, ceea ce imi place, primavara nu este chiar anotimpul meu preferat. Nu imi inspira mare lucru. Iubesc vara, iar cea mai frumoasa luna este septembrie, evident! Doar m-am nascut toamna. Si nici in rest nu am prea multe ganduri de impartasit. Merg in fiecare zi la serviciu. Eu ma fac ca muncesc, iar ei ca ma platesc. Nu sunt chiar multumita, dar pentru moment ma complac in acesta situatie. Mi-am construit o “carapace” a mea in care ma desfasor, incerc sa-mi fac munca asa cum trebuie si sa nu ma implic prea tare. Nu mai astept nimic cu nerabdare sau ceea ce astept este prea departe si mai este ceva timp de trecut pana atunci. Ma simt un pic singura dar incerc sa nu fac prea mare caz din asta. In rest …lucruri obisnuite.

Mi-am propus sa merg mai des la munte, dar vreau sa incep cu ture ceva mai lejere pentru ca nu prea mai am antrenament. Asa ca dragi prieteni, nu uitati si de mine! O sa scriu mai des pe blog, spre disperarea celor care ma considera “idioata”, dar totusi ma citesc. O sa povestesc si despre vacanta din februarie, atunci cand voi avea suficienta inspiratie. Nu mai are rost sa spun ca mi-am propus sa fumez mai putin si nici ca astept cu nerabdare revederea cu iubitul meu, de care, desi abia a plecat, imi este tare tare dor. Sper sa fie cat mai repede, sa nu ma topesc de tot.

Acestea fiind spuse, eu va doresc tuturor o primavara frumoasa, calda si insorita. Sa vi se implineasca toate planurile, visele si sperantele. Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti. Si … sa iasa soarele sa topeasca zapada de afara!


                                    
Etichete: , ,