Prima zi de muncă. Foarte ciudată. Parcă totuşi era mai bine în vacanţa. Afară a nins ca în poveşti. Oare nu putea ninge aşa acum o săptămână? Se pare că nu. Am multe de povestit, însă le las pentru mai târziu, să imi pot aduna un pic gândurile şi impresiile. A fost o vacanţa deosebită. Un fel de Valentine’s week up in the mountains. De fapt, nici nu putea fi altfel. Ce poate fi mai frumos decât o săptămână la munte împreună cu persoana iubită? O dulce revedere după o lună si ceva de distanţă. Zăpadă, aer curat, linişte si multă dragoste. Reţeta completă pentru o vacanţa perfectă. 

O sa scriu in curand despre plimbările prin Sinaia si Braşov, zilele petrecute la Piatra Arsă şi micile drumeţii. Nu am escaladat cine ştie ce varfuri si nici nu am făcut cine ştie ce performanţă. A vrut să fie o săptămână de relaxare, odihnă, plimbare, iubire. O săptămână doar noi. Şi cum ce este frumos parcă trece foarte repede, iată-ma din nou la serviciu. Aceaşi muncă, aceeaşi colegi, acelaşi peisaj anost de Bucureşti dincolo de geamuri. Din nou singura. Sper nu pentru mult timp ….

Încerc să scriu mai corect româneşte pentru că am primit reclamaţii. Comentarii răutăcioase, insulte. Oameni buni, cei carora nu vă place ce si cum scriu, acest blog nu reprezintă nici pe departe o lecţie de gramatică. Este pur şi simplu un loc unde imi exprim LIBER sentimente, gânduri, trăiri, impresii. Un loc unde pot povesti la fel de LIBER ceea ce fac, despre ceea ce imi place, despre locurile unde călătoresc. Iar fiecare persoană este tot LIBERĂ să citească sau să închidă pagina, dacă a ajuns aici întamplător. Nu sunt expertă în literatură şi nici nu pretind a fi. Dar acest lucru nu imi interzice să mă exprim, evident pentru cine vrea să citească. Asa că, voi cei care va credeţi critici literari, tineti-vă comentariile răutacioase pentru voi, încetaţi a mai jigni şi insulta. Nu este frumos. Incercaţi doar să nu mai citiţi ceea ce scriu. Poate unora le place. Urăsc în general oamenii care fac afirmatii şi aduc insulte in deplina necunoştinţă de cauză. Dacă ai intr-adevăr ceva de spus, evident că eşti liber să o faci, dar trebuie să o şi susţii cu argumente. Nu arunci doar vorbe.

Pfff…m-am enervat! Dar gata, sa trecem la lucruri mai draguţe.

Am un echipament nou-nouţ de munte pe care abia astept sa il “testez”. Sunt foarte mândră de el. Şi un rucsac nou. Acum chiar că abia astept să ajung la munte!!!! Bine, mi-ar fi placut totuşi să nu merg singura, inţelegeţi voi ce vreau sa zic. Insă pentru ca nu am de ales momentan, măcar să fie o tură ceva mai lejeră, întrucât chiulul care l-am tras juma’ de an işi cam spune cuvântul. Mi-am pierdut clar antrenamentul. Dar il voi recupera incet-incet. Şi voi mai persevera şi cu lăsatul de fumat…dar nu chiar de astăzi. Să ne auzim cu bine!
Etichete: ,