Nu voi mai povesti nimic depre Metz deocamdata. Mai am putin si ma intorc acasa. Abia astept! Cred ca imi este dor de casa, de Tours. As vrea sa fie vara. Sa fie cald. Nu ma pot satura de caldura, de soare. Cred ca ar trebui o vizita vite fait en Roumanie si apoi voi aprecia mai bine clima de aici :)). M-am simtit ciudat zilele astea, parca nu mi-am gasit locul. Imi lipseste un scop, un tel, un plan. Unde sa il gasesc?! Unde sa il caut?! As vrea multe, dar nu stiu ce vreau; as face multe dar nu stiu ce sa fac…ciudat,nu? Incerc sa ma regasesc, sa ma caut, sa ma descopar…Dar, gata cu filozofia despre viata!

Pana una alta ieri am fotografiat niste trandafiri si un TGV in gara din Metz, in lipsa de alte preocupari fireste. Ce pot sa spun, pana si TGV-ul care venea de la Paris poate fi subiect de fotografie :)). N-am inebunit, stati linistiti, I was joking!  

So…no words, only pictures…

Un trandafir intr-o garaRoz sau rosii cum preferati?

Nu m-am asezat pe calea ferata…eram totusi pe peron 😉


Le train numero 5959 en direction de Thinoville….Dupa ce am terminat treaba la gara (nu, nu m-am dus doar sa fotografiez trenul!) m-am intoirs acasa si am facut o plimbare prin zona, ca sa profit un pic de cele cateva raze de soare…


Satul Burtoncourt
Intre verde si uscatMon petit chien

Burtoncourt la orizont
Baloti de paieO insecta, o floare, o frunza, un lac…simply nature in a sunny sunday afternoon.
Etichete: , , , , , , ,